Sporos

 2013.02.27. 16:37

Lehetséges, sőt szinte már biztosan unalmas, hogy állandóan az ilyen logikai játékokkal jövök, de egyszerűen megunhatatlanok számomra! :) Sokkal több kreativitást igényelnek (többek között az alkotóktól, akik esetünkben az Appxplore Sdn Bhd), mint az egy sémára épülő kalandjátékok, úgyhogy érdemes keresgélni az alkalmazás piacon, mert igazi kincsekre bukkanhatunk.

sporos.jpg

Volt valaki, aki volt olyan kedves-aranyos és a figyelmembe ajánlotta ezt az aprócska játékot egy szürke, esős vasárnap délután és mit mondjak... telitalálat! ;)

100 pálya, számtalan kis cella, melyek arra várnak, hogy bevilágítsuk őket a "spórákkal". Bonyolult? Ugyan dehogy... Minden ilyen fénylő kis elem más-és más irányokba tudja megvilágítani az egymáshoz sejtszerűen kapcsolódó cellákat, a cél az, hogy a pálya egésze jövőt idéző fényben ragyogjon. :) A feladat tehát adott, elsőre szerintem nem is tűnik nehéznek, de ahogy az ember lánya halad végig a pályákon, egyre inkább elbizonytalanodik, hiszen nem minden cella-tábla olyan egyszerű... Szerencsére erre is van megoldás, a játékban rendelkezésünkre állnak "segítségek" is, amelyek időközönként feltűnnek és igébye vehetjük őket, ha netalántán úgy tartaná kedvünk, számolva azzal, hogy ez a játékélményből azért alaposan visszavesz...

Az alkalmazás első 100 pályája ingyenes, a következő laborért azonban már fizetni kell, de ez ne szegje kedveteket! :) A grafika kissé futurisztikus, a háttérzene sejtelmes és még a színek is varázslatosak, úgyhogy egy próbát mindenképpen megér, ha egy kis gondolkodásra vágynátok.

Hajrá!

Címkék: ajánló game android logikai Appxpolre Sdn bhd

A bejegyzés trackback címe:

https://androidgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr345108512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása