Fruit Ninja - Nyissz!

 2012.07.18. 12:13

Ismét egy klasszikus, már-már legendás játékot ajánlok figyelmetekbe, melynek főszereplői nem mások, mint édesebbnél édesebb gyümölcsök! :)


A Halfbrick Studios alkotógárdájának köszönhetően már Android-ra is elérhetővé vált játékban nincs más feladatunk, mint az ujjunk segítségével szétkaszabolni a képernyőn megjelenő gyümölcsöket, természetesen minél több pont reményében! Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: dinnye, alma, narancs, eper, ananász, kókusz és még sorolhatnánk, csak győzzétek követni és persze elkerülni a néha megjelenő bombákat. :) Többféle módon is nyirbálhatjuk a gyümi- hadsereget, a klasszikus "3 hiba és vége" verzió mellett akár azt is tesztelhetjük, hogy 1 perc alatt hány pontot tudunk megszerezni (itt azért plusz segítségek is várnak: fagyott banán, ami belassítja a gyümölcs áradatot vagy éppen dupla pont banán, ami nem szorul külön magyarázatra remélem :) ).

A dojo-ban pedig megszerzésre váró hátterek, "kardok" és egyéb elérendő célok várnak rátok, érdemes ügyeskedni! :)

Akinek nem lenne elég az ingyenes, 290 forintért választhatja a fizetős verziót is, amely még több lehetőséget rejt magában, sőt, ha pedig tényleg nagyon elvetemült rajzfilm-fan lenne valaki közületek, az akár a Puss in Boots (Csizmás kandúr) formát is nyugodt szívvel kipróbálhatja! :)

Kellemes szeletelést mindenkinek!

Üdv, Android Girl

Címkék: ajánló game android Fruit Ninja google play Halfbrick studios

A bejegyzés trackback címe:

https://androidgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr364663991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása