Puzzle Retreat

 2013.02.23. 17:41

Zárd ki a külvilágot pár percre... Ne gondolj a házi feladatra, a vizsgákra, a munkára, a számlákra, a gyereksírásra, egyszóval semmire, ami stresszelhet! Csak Te és a Játék... ennyi a mai ajánlatom! ;)

puzzle.jpg

A The Voxel Agents játéktervezői ismét gondoltak egy nagyot és a Train Conductor sorozat után, újból megörvendeztették rajongóikat egy nagyszerű, színvonalas játékkal.
Ez az alkalmazás igazi mérföldkő a "kirakós" játékok között, s nem véletlenül: olyan hihetetlen egyszerűséggel kombinálja a játékélményt az igenis-gondolkodnod-kell kényszerrel, hogy merőben új, mégis szórakoztató játékot kapunk eredményül. A grafika és a zene a maga egyszerűségében lenyűgöző, semmi csiricsáré, csak tömény egyszerűség, minden pályán egy új tábla és kész.

A tennivalónk csupán annyi, hogy a különböző táblákon jéggel tömjük be a lyukakat, minden elem felhasználásával. A kockákon lévő "pöttyök" száma mutatja, hogy hány jégkocka fog a rendelkezésünkre állni, de nagyon előlátónak kell lennünk, különben nem fog sikerülni a teljes eljegesítés. :) A pályák egyre nehezednek, s meg kell birkóznunk néhány nehezítéssel is: irányváltó, blokkoló, s tüzes kockák fogják megkeseríteni az amúgy sem könnyű dolgunkat. Ugyanakkor pánikra semmi ok: a játék nem időre vagy pontra megy és az egyes pályák átugorhatóak, úgyhogy bármikor visszatérhetünk ha elakadnánk. :)

Az alkalmazás másik nagy előnye, hogy saját közössége van, így ha egy-egy pályán végleg megtorpannánk, akkor sincs minden veszve, hiszen könnyedén segítséget kérhetünk bárkitől. :)

A fejlesztők az első 50 táblát tették ingyenessé, a többiért sajnos már fizetni kell, de ez senki kedvét ne vegye el! Ha egy tényleg elgondolkodtató és ezzel egyidejűleg még szórakoztató játékra vágynátok, akkor mindenképpen próbáljátok ki, mert megéri! ;) Nálam szerelem volt első látásra, egy délután alatt végigjutottam mind az 50 pályán és nagyon erősen gondolkozok, hogy megveszek a továbbiakat is, mert egyáltalán nem dárga mulatság és vétek lenne kihagyni!

Kellemes kockulást Mindenkinek! ;)

Címkék: ajánló játék android logikai kirakós google play The Voxel Agents

A bejegyzés trackback címe:

https://androidgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr545100530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása