Beyond Ynth HD

 2012.07.12. 16:41

Egy időben nagyon rákattantam a logikai játékokra, s találtam egy szintén tündéri alkalmazást, nézzük!

A történet főhőse Kribl, a szentjánosbogár, aki élete nagy kalandjába keveredett, amikor elhatározta, hogy visszaszerzi a fényt hozó gyémántokat Kriblonia Királyságának. A gyémántokat az apokalipszis 4 sötét pókja rabolta el, hogy elpusztítsáka mesebeli királyságot. A kis bogár óriási útra vállalkozott, veszélyesebbnél veszélyesebb kalandokat kell túlélnie a mi segítségünkkel! Minden szintnek meg van a maga specialitása, csupán az ügyességünkön és logikánkon múlik, hogy végig tudunk e jutni mind a 80 pályán!

Gyönyörű grafika, kellemes háttérzene, valamint a szépen lassan kibontakozó, kézzel rajzolt történet teszi még különlegesebbé ezt a díjnyertes játékot. Sajnos az ára a logikai játékok között is igen borsos (900 Forint) , de aki szereti az igényes, szinte már-már művészi alkotásokat, annak mindenképpen ajánlom!

Karácsony környékén egy ingyenes verzió is elérhetővé vált a Market-en, saját háttértörténettel, így akár az ebben található 5 pálya segítségével könnyebb döntést hozhattok. :)

Üdv, Android Girl

Címkék: ajánló game android google play Beyond Ynth HD

A bejegyzés trackback címe:

https://androidgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr584649567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása