Doodle Jump

 2012.07.12. 16:31

Kellemes kis ugrabugra ha éppen ráérsz pár percre... :)

Ez a játék olyan egyszerűen nagyszerű, hogy megunhatatlan szórakozást kínál az ember unalmas perceire, bárhol (buszon, vonaton, egyetemen vagy akár csak otthon), bármikor...

A lényeg csupán annyi, hogy a folyamatosan pattogó Doodler-el minél magasabbra jussunk a platformok erdejében, melyek közül néhány igencsak trükkös: vagy mozog vagy egyszerűen csak leszakad.
Persze, ez még nem lenne elég kihívásnak, úgyhogy mindenféle szörny is lebeg a levegőben, de szerencsére kis lényünk jól felkészült, az orrából apró lövedékeket szór az ellenre a képernyő érintésére! Úgyhogy ugráljatok ügyesen, használjátok a rugókat, trambulinokat és rakétákat hogy minél magasabbra jussatok! :)

A Doodle Jump 230 forintért lehet a miénk, ez igazán csekély ár ezért a remek szórakozásért. Tartsatok házi bajnokságot is mindenképpen, kocsmai versenynek kiváló! ;)

Ha valakinek nem tetszene az egyszerű alap design, az nyugodtan kísérletezzen a kezdőképernyő alján beállítható variációkkal, nekem az aktuális kedvenc a téli! :)

Üdv, Android Girl

Címkék: ajánló game google play Doodle Jump

A bejegyzés trackback címe:

https://androidgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr934649448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása