Plants vs Zombies

 2013.02.13. 11:43

pvsz1.jpg

Végre, végre, végre! Androidon is támadnak! :)

Az eddig csak IOS-on futó alkalmazást végre sikerült androidra is elkészíteni, így már nincs akadálya annak, hogy a kis zombik ellepjék a kertünket, hála a Pop Cap-nak, köszönjük!

Ezek a zombik azonban kicsit mások, mint ahogy az emberek többsége elképzeli az életre kelt hullákat, mondhatni, hogy elég vegyes étrenden élnek... Az agyunkért jönnek, de közben simán befalják az útjukba ültetett növényeket is, szóval... ízlések és pofonok! :) A játék célja ebből már világosan látszik: adott egy nyugis, szép kis kertes családi ház (valahol benne vagyunk mi), amit megtámadnak a különböző zombik: jönnek bójával, illetve vödörrel a fejükön, újsággal vagy robbanó ajándékkal a kezükkel, s persze sportolók se hiányoznak (atléta, illetve amerikai focista),de hosszú lenne felsorolni az összes hívatlan látogatót...

Na de hogyan védjük meg magunkat ilyen ellenséggel szemben? Egyszerű: ültessünk mindenféle növényeket, amik feltartóztatják a kis nyamvadékokat!Havasi borsót, borsót, fal-diót, cseresznye bombát, satöbbi, satöbbi, satöbbi, 49 segítő közül válogathatunk kedvünkre! :) A pályák egyre nehezednek, a bejárati ajtónkat érő nappali, majd éjjeli ostrom után irány a hátsó kert (ahol takaros kis medencénk is van) szintén éjjel-nappal kitéve a zombiknak... s ha ez még nem lenne elég, végső rohamként még a tetőt se kímélik, na és persze a zombi doktor.... Huh, nem lesz egyszerű!

Sajnos a játéknak ára is van (mindössze 650 forint), de állíthatom, hogy simán megéri! Vidám játékmenet, szép és szórakoztató grafika, aranyos háttérzene garantálja a játék töretlen sikerét, kedv csinálónak pedig íme egy bónusz videó, amit a végigjátszás után kaphatunk meg:

Sok sikert mindenkinek! Nektek melyik a kedvenc zombitok? :)

Címkék: ajánló game akció ügyességi zombik Android Pop Cap

A bejegyzés trackback címe:

https://androidgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr1005078224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása