World of Goo

 2012.07.09. 12:40

A hihetetlenül népszerű, díjnyertes játék végre Androidra is elérhetővé vált, a rajongók nagy örömére!

A közkedvelt logikai játék egy külön világban játszódik, melynek lakói, a Goo labdák, nincsenek is tudatában, hogy egy játék főszereplői. :) A kis golyók nagyszerű példát mutatnak arra, hogy "Sok kicsi sokra megy", hiszen nem csak hidakat, hanem akár óriási tornyokat vagy például ágyúkat is tudnak magukból építeni közös erővel, mindezt azért, hogy elérjék a céljukat! Nekünk pedig csak segíteni kell nekik és sikeresen venni az akadályokat. :)
Vannak speciális képességű Goo labdák is, érdemes őket letesztelni, hiszen az egész játék nagyon jó agytorna! Ráadásul tündéri grafika és kellemes zene is növeli az alkalmazás értékét. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen kiválóan alkalmas időkitöltésre, akár a buszra vártok akár a párotokra. :)

Ezt az aranyos logikai játékot a 2D BOY alkotógárdájának köszönhetjük és mindössze 687 forintot kell fizetnünk azért, hogy a miénk legyen! Akit elsőre nem tudok most ezzel a kis ajánlóval meggyőzni, az mindenképpen próbálja ki először az ingyenes demo verziót, higgyétek el, megéri. :)

Üdv, Android Girl

Címkék: ajánló android world of goo google play 2D BOY

A bejegyzés trackback címe:

https://androidgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr424637689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása